Magazijn in Eindhoven

Over kyocera construction

A strong connection

Kyocera Construction is gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen voor de staalbouwbranche, constructie branche, betonbranche en de grond-, weg- en waterbouw. Wij kunnen stalen en roestvaststalen bevestigingsmaterialen zoals onder andere bouten, moeren, ringen, draadeinden en verankeringsproducten uit voorraad leveren.

Wij zijn een vertrouwde en gerenommeerde leverancier van bevestigingsmaterialen. Bij Kyocera Construction zet iedereen zich in om de beste oplossing voor onze klant te vinden. Zo kunnen onze producten geleverd worden in de maten en aantallen die voor jou werken. En om nog beter van dienst te zijn, kan ons assortiment op ieder gewenst moment op iedere plaats geleverd worden. Met altijd een vaste accountmanager kan jij ons eenvoudig bereiken zodat we snel kunnen zorgen dat jij weer verder kan met de bouw.

Kwaliteit zit in ons DNA. Al onze materialen worden geleverd volgens de voorgeschreven normen en voorzien van de juiste certificaten en DoP’s. Om er voor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn, worden ze intern getest via een hydraulische trekbank of een hardheidsmeter door onze quality engineer.